Accommodatie

  • Wellness
  • De Mikke

De Mikke

Op het gelijkvloers is er een inkomhall, met 2 toiletten. Een ruime keuken met 2 combi ijskasten met ladendiepvries, nog een afzonderlijke tafelijskast, dubbele spoelbak, groot gasfornuis, met dampkap, inbouw friteuse, vaatwas, 2 microgolfs, toaster en diverse keukentoestellen. De eetkamer telt 2 grote frans eiken boerentafels met aangepaste banken; verder groot salon met centraal haardvuur, TV, wifi, én een open leesruimte met aangepaste zetels en boekenrekken.

Er zijn 7 slaapkamers: 1 kamer op het gelijkvloers en 6 kamers boven, allen met eigen badkamer.

Meerdere combinaties zijn mogelijk. Boven is er overal CV, op het gelijkvloers vloerverwarming.

Er zijn 2 kinderbedjes aanwezig en 2 kinderstoelen.

Er is gratis hout voor het haardvuur. De Mikke kan doorlopend genieten van het overdekt en verwarmd zwembad, de grote lig- en speelweide, visvijver, joggingpad, 2 petanquebanen, alsmede van de indoor zaal met tafeltennis, tafelvoetbal, trampoline en diverse kinderspelen. Er is gratis wellness op vrijdagavond.

  • 't Hof

't Hof

Op het gelijkvloers heeft het salon en eetplaats zicht op het zwembad.

Er is een haardvuur aanwezig, TV en wifi. Een grote frans eiken boerentafel met zitbanken. De keuken heeft alle comfort, nml: spoelbak, ijskast met ladendieprvries, nog een 2e ijskast, vaatwas, gasfornuis, dampkap, microgolf, friteuse, toaster. Eikentafel met 2 zitbanken. Er is een afzonderlijke slaapkamer op het gelijkvloers met badkamer.

Er zijn 5 slaapkamers: 1 kamer op het gelijkvloers en 4 kamers boven, allen met eigen badkamer.

Meerdere combinaties zijn mogelijk.

Er is eveneens een kinderbedje én kinderstoel. Er is overal CV.

‘t HOF heeft 2 terrassen: één met verbinding naar het zwembad, én een met zich op de visvijver, alwaar het privéterras voorzien is van BBQ en tuinmeubilair.

Er is gratis hout voor het haardvuur, ‘t HOF kan doorlopend genieten van het overdekt en verwarmd zwembad, de grote lig- en speelweide, visvijver, joggingpad, 2 petanquebanen, alsmede de indoor zaal met tafeltennis, tafelvoetbal, trampoline en diverse kinderspelen. Er is gratis wellness op vrijdagavond.

 

  • De Veure

De Veure

Op het gelijkvloers is er gezellig salon met haardvuur, TV, wifi én CV. Er is een open eetplaats met comfortabele keuken. (vaatwas, gasfornuis, dampkap, koelkast met diepvriesvak, mirogolf, toaster, friteuse ed.). Er is een slaapkamer op het gelijkvloers voor 2 personen. Tevens 3 badkamers.

Er zijn 4 slaapkamers: 1 kamer op het gelijkvloers en 3 kamers boven.

Er zijn 3 badkamers op het gelijkvloers

Meerdere combinaties zijn mogelijk

Er is een kinderbedje aanwezig én kinderstoel.

De Veure heeft een priveterras met tuinmeubilair en BBQ.

Er is gratis hout voor het haardvuur. De Veure kan doorlopend genieten van het overdekt en verwarmd zwembad, de grote lig-en speelweide, visvijver, joggingpad, 2 petanquebanen alsmede de indoor zaal met tafeltennis, tafelvoetbal, trampoline en diverse kinderspelen. Er is gratis wellness op vrijdagavond.

Sceure

We beschikken over een aangename receptie, ontbijt- en leefruimte.

De Sceure is tevens een indoorzaal met tafeltennis, tafelvoetbal, trampoline en diverse kinderspelen.